Zagen en frezen

Het plaatmateriaal van PVCplaat Nederland is verkrijgbaar in diverse kleuren en diktes. Daarnaast beschikking wij over computergestuurde zaag- en freesmachines, zo kan het materiaal met grote zorg bewerkt worden en volgens uw specificaties afgeleverd.  Bij het zagen van de platen worden de platen bijvoorbeeld “schoongezaagd”, dit houdt in dat de ruwere fabrieksranden worden weggezaagd.

PVCplaat zaagt op de milimeter nauwkeurig en zorgt met het optimalisatieprogramma dat de platen optimaal worden benut

Concreet houdt dit het volgende in: Stel u heeft van HPL het volgende formaat nodig: 1395x3000mm dan wordt dit formaat uit een plaat van 1500x3050mm gehaald en aan alle zijden gezaagd, zodat er een mooie “schone” rand overblijft op alle 4 de zijden.

U kunt in de winkel bij het toevoegen van uw product de gewenste afmetingen opgeven, uiteraard is dit ook telefonisch mogelijk via 030 22 70 003.

Specificaties voor zagen Dibond, Forex en HPL:

  • Het te zagen oppervlakte moet minimaal 100x100mm zijn.
  • Het zaagverlies op een zaagsnede komt neer op ongeveer 3 à 4 mm per zaagsnede.
  • Uiteraard moet het te zagen formaat binnen de afmetingen van de plaat vallen (de kapper kan haar ook niet langer knippen).
  • De kosten voor het zagen van de platen bedragen € 17,50.

Overige bewerkingen zoals boren, polijsten en bedrukken zijn ook mogelijk; vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mocht u nog met vragen hebben dan kunt u ten alle tijden telefonisch contact opnemen met PVCplaat Nederland via 030 22 70 003.